RUND KÄRLEKSMUMSKAKA

3 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

1/2 DLKAKAO

3 1/2 DL VETEMJÖL

2 TSK BAKPULVER

1 NYPA SALT

125 GRAM SMÖR, SMÄLT

1 DL MJÖLK

GLASYR

50 GRAM SMÄLT SMÖR

2 MSK KAKAO

2 TSK VANILJSOCKER

CA 31/2 DL FLORSOCKER

1 MSK STARKT KAFFE

EV. LITE VATTEN

GARNERING

KOKOSFLINGOR

SÄTT UGNEN PÅ 180 GRADER

VISPA ÄGG OCH STRÖSOCKER PÖSIGT I EN BUNKE

BLANDA KAKAO, VETEMJÖL, BAKPULVER OCH SALT

RÖR NER DET I ÄGGBLANDNINGEN IHOP MED SMÖR OCH MJÖLK

VISPA ALLT TILL EN SLÄT SMET

HÄLL SMETEN I EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT (CA 24 CM I DIAMETER)

GRÄDDA KAKAN MITT I UGNEN I 38-40 MINUTER

LÅT DEN SVALNA I FORMEN

GLASYR

BLANDA IHOP ALLA INGREDIENSERNA  I EN SKÅL

ANPASSA MÄNGDEN FLORSOCKER SÅ ATT DEN BLIR LAGOM BREDBAR

BRED UT GLASYREN ÖVER KAKAN OCH STRÖ ÖVER KOKOS

LÅT GLASYREN STELNA