FRANSK POTATISSALLAD




1 KG KOKT POTATIS

1 RÖDLÖK

3 MSK KAPRIS

4 MSK FINKLIPPT GRÄSLÖK

1 TSK SALT

ETT PAR KRM SVARTPEPPAR


DRESSING

2 MSK FRANSK SENAP

1 1/2 MSK RÖDVINSVINÄGER

1/2 DL RAPSOLJA

1/2 DL OLIVOLJA

LITE SALT OCH PEPPAR


DEKORERA MED LITE TUNT SKIVADE RÄDISOR


SKÄR POTATISEN I LAGOM STORA BITAR

FINHACKA LÖKEN OCH GRÄSLÖKEN OCH BLANDA MED POTATISEN

BLANDA NER KAPRIS, SALT OCH SVARTPEPPAR


BLANDA SENAP OCH VINÄGER I EN SKÅL

VISPA NER OLJAN DROPPVIS OCH ÄVEN OLIVOLJAN

SMAKA AV MED SALT OCH PEPPAR

HÄLL DRESSINGEN ÖVER POTATISEN OCH BLANDA VÄL

TÄCK ÖVER  OCH STÄLL IN I KYLEN


KAN MED FÖRDEL GÖRAS DAGEN INNAN DEN SKA SERVERAS



           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved