PASTASALLAD MED ÄRTPESTO

8 PORTIONER

400 G PASTA

5 DL GRÖNA ÄRTOR

2 ST VITLÖKSKLYFTOR

1 DL OLIVOLJA

0,5 DL PARMESANOST

100 G SOCKERÄRTOR

2 ST BUFFELMOZZARELLA

100 G BABYSPENAT OCH RUCOLA

50 G PINJENÖTTER

KOKA PASTAN ENLIGT FÖRPACKNINGEN

MIXA 3 DL AV ÄRTERNA MED VITLÖKEN

DROPPA I OLIVOLJA

FLYTTA ÖVER TILL EN STOR BUNKE

VÄND I PAMESANOSTEN OCH PASTAN

DELA SOCKERÄRTERNA PÅ MITTEN OCH VÄND NER DEM

OCH 2 DL GRÖNA ÄRTER

SKÄR MOZZARELLAOSTEN I KUBER OCH VÄND I

BLANDA I SPENAT ROCCULA FÖRE SERVERINGEN

ROSTA PINJENÖTTERNA I EN TORR STEKPANNA PÅ MEDELHÖG VÄRME OCH STRÖ ÖVER SALLADEN

STRÖ ÖVER FLINGSALT OCH SVART PEPPAR