BAMI GORENG



4 PORTIONER

400 G KYCKLINGFILÈ

250 G ÄGGNUDLAR

3 TSK OLJA

1/2 PURJOLÖK

250 G FRYSTA WOKGRÖNSAKER

1/2 TSK SAMBAL OLEK

1 MSK KETJAP MANIS ( SÖT INDONESISK SOJA )

1 MSK SWEET CHILISÅS

4 ST ÄGG


KOKA ÄGGNUDLARNA ENLIGT ANVISNINGEN PÅ FÖRPACKNINGEN

EFTER ATT NUDLARNA KOKAT KLART SPOLA DEM I KALLT VATTEN

SKÄR KYCKLINGFILÈN I STRIMLOR

SKÖLJ OCH SKIVA PURJOLÖKEN

HETA UPP OLJAN OCH BRYN KYCKLINGEN

TILLSÄTT PURJOLÖKEN OCH WOKGRÖNSAKERNA OCH FRÄS NÅGRA MINUTER I HET PANNA

TILLSÄTT SAMBAL OELEK, SWEET CHILI OCH KETJAP MANIS EFTER TYCKE OCH SMAK

VAR FÖRSIKTIG MED SAMBAL OELEKEN FÖR ATT INTE FÅ FÖR STARK SMAK

RÖR UNDER CA 3 MINUTER

TILLSÄTT DE FÄRDIGKOKTA NUDLARNA OCH VÄRM UPP NUDEL WOKEN

VÄNDSTEK UNDER TIDEN ÄGGEN OCH STRIMLA DEM NÄR DE ÄR FÄRDIGSTEKTA

LÄGG ÄGGSTRIMLORNA PÅ TOPPEN 

SERVERA



           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved