PÄRONTÅRTA

EN 3 DELAD TÅRTBOTTEN

1 PÅSE VANILJSÅS SOM GÖRS TILL KRÄM

CA 1 DL HALLONSYLT

1 STOR BURK KONSERVERADE PÄRON + SPAD

3 DL VISPGRÄDDE

2 ST DUBBEL GULDNOUGAT

SMÄLT NOUGATEN I VATTENBAD

VISPA GRÄDDEN OCH BLANDA NER NOUGATEN

DEKORATION

PÄRON OCH RIVEN NOUGAT

DRÄNK IN BOTTEN MED PÄRONSPAD

BRED PÅ ETT LAGER HALLONSYLT

BRED PÅ VANILJKRÄM

LÄGG PÅ TUNT SKIVADE PÄRON

TÄCK  MED NÄSTA BOTTEN

LÄGG PÅ SOM PÅ FÖRSTA BOTTEN 

LÄGG PÅ SISTA BOTTNEN

DRÄNK IN MED PÄRONSPAD

BRED PÅ NOUGATVISPGRÄDDE PÅ HELA TÅRTAN

DEKORERA MED SKIVADE PÄRON OCH RIVEN NOUGAT