SAFFRANSRUTOR I LÅNGPANNA


6 ÄGG

6 DL STRÖSOCKER

6 DL VETEMJÖL

6 TSK BAKPULVER

1 MSK VANILJSOCKER

2 KUVERT SAFFRAN

3DL VATTEN


GLASYR

200 GRAM SMÖR

8 - 9 DL FLORSOCKER

1 TSK VANILJSOCKER

2 ÄGGULOR

1 TSK PRESSAD CITRONSAFT


VISPA ÄGG OCH SOCKER PORÖST

VÄND NER DE TORRA INGREDIENSERNA

VÄND NER SAFFRAN

VÄND TILLSIST NER VATTNET


UGN 175 GRADER I 20 - 35 MINUTER


GLASYR

SMÄLT SMÖRET

RÖR NER ALLA INGREDIENSERNA

VISPA GLASYREN SLÄT


LÅT KAKAN SVALNA INNAN GLASYREN BREDS PÅ

STRÖ ÖVER KOKOSFLINGOR

           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved