KOKOSRUTOR

5 ÄGG

4 DL STRÖSOCKER

4,5 DL VETEMJÖL

3 TSK BAKPULVER

5 MSK KAKAO

300 G SMÖR

2 DL VATTEN

200 G KNÄCKCHOKLAD

GLASYR

2 DL VISPGRÄDDE

2 MSK ESPRESSOKAFFE

200 G MÖRK CHOKLAD 70%

2 DL KOKOSFLINGOR

KAKAN

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT

BLANDA VETEMJÖL, BAKPULVER OCH KAKAO I EN SKÅL

RÖR NER MJÖLBLANDNINGEN I SMETEN

SMÄLT SMÖRET OCH BLANDA DET MED VATTNET

RÖR NER DET I SMETEN

HÄLL SMETEN PÅ BAKPLÅTSPAPPER PÅ PLÅTEN

HACKA KNÄCKCHOKLADEN GROVT OCH STRÖ ÖVER SMETEN

GRÄDDA I CA 15 MINUTER ( DEN FÅR INTE BLI FÖR TORR )

GLASYR

KOKA GRÄDDEN

HÄLL I KAFFET

RÖR I 200 G HACKAD MÖRK CHOKLAD

LÅT GLASYREN SVALNA

BRED DEN ÖVER KAKAN

STRÖ ÖVER KOKOS 

SKÄR I RUTOR