FRANSK POTATISSALLAD

1 KG KOKT POTATIS

1 RÖDLÖK

3 MSK KAPRIS

4 MSK FINKLIPPT GRÄSLÖK

1 TSK SALT

ETT PAR KRM SVARTPEPPAR

DRESSING

2 MSK FRANSK SENAP

1 1/2 MSK RÖDVINSVINÄGER

1/2 DL RAPSOLJA

1/2 DL OLIVOLJA

LITE SALT OCH PEPPAR

DEKORERA MED LITE TUNT SKIVADE RÄDISOR

SKÄR POTATISEN I LAGOM STORA BITAR

FINHACKA LÖKEN OCH GRÄSLÖKEN OCH BLANDA MED POTATISEN

BLANDA NER KAPRIS, SALT OCH SVARTPEPPAR

BLANDA SENAP OCH VINÄGER I EN SKÅL

VISPA NER OLJAN DROPPVIS OCH ÄVEN OLIVOLJAN

SMAKA AV MED SALT OCH PEPPAR

HÄLL DRESSINGEN ÖVER POTATISEN OCH BLANDA VÄL

TÄCK ÖVER  OCH STÄLL IN I KYLEN

KAN MED FÖRDEL GÖRAS DAGEN INNAN DEN SKA SERVERAS