PANNACOTTAPAJ MED VIT CHOKLAD OCH HALLONSÅS




BOTTEN

CA 12 DIGESTIVEKEX

75 G SMÄLT SMÖR


PANNACOTTA FYLLNING

3 GELANTINBLAD

5 DL VISPGRÄDDE

1/2 DL STRÖSOCKER

200 G VIT CHOKLAD


HALLONSÅS

CA 3 DL HALLON, FÄRSKA ELLER FRYSTA

CA 1/2 DL FLORSOCKER


SMULA SÖNDER DIGESTIVEKEXEN I EN BUNKE

RÖR IHOP DEM MED SMÖRET

TRYCK UT SMULDEGEN I EN PAJFORM 22 - Q23 CMI DIAMETER

STÄLL DEN I FRYSEN CA 1 TIMME FÖR ATT STELNA ORDENTLIGT SÅ ATT SMULORNA INTE LOSSNAR NÄR DU HÄLLER PÅ PANNACOTTEN

LÄGG GELANTINBLADEN I KALLT VATTEN CA 10 MINUTER

SJUD GRÄDDEN OCH SOCKRET I EN KASTRULL TILLS SOCKRET LÖST SIG

TILLSÄTT CHOKLADEN OCH LÅT DEN SMÄLTA I GRÄDDEN

KRAMA UR GELANTINBLADEN OCH SMÄLT NER DEM I GRÄDDEN

BLANDA ORDENTLIGT

LÅT PANNACOTTAN KALLNA INNAN DU HÄLLER DEN PÅ BOTTNEN

HÄLL DEN KALLA PANNACOTTAN PÅ SMULBOTTEN

STÄLL DEN I KYLEN FÖR ATT STELNA NÅGRA TIMMAR


MOSA SÖNDER HALLONEN OCH BLANDA DEM MED SOCKRET

HÄLL HALLONPURÈN PÅ PAJBITEN VID SERVERING



           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved