CHEESECAKE MED NUTELLA


BOTTEN

100 G SMÖR

150 G DIGESTIVEKEX

150 G CHOKOLATECHIP COOKIES


FYLLNING

3 ÄGG

1,5 DL SOCKER

200 G FÄRSKOST

3 DL VISPGRÄDDE

50 G ROSTAD MANDELSPÅN

1 DL NUTELLA (RUMSTEMPURERAD)


GARNERING 

MANDELSPÅN OCH EV FRUKT


KLÄM FAST ETT BAKPLÅTSPAPPER I BOTTEN PÅ EN FORM MED LÖASTAGBAR KANT CA 24 CM 

SMÄLT SMÖRET

SMULA SÖNDER KEX OCH KAKOR OCH BLANDA MED SMÖRET

TRYCK UT I FORMEN 

STÄLL IN I KYLEN


VISPA ÄGG OCH SOCKER PORÖST OCH RÖR I FÄRSKOSTEN

VISPA GRÄDDEN HÅRT OCH RÖR I DEN I FÄRSKOSTBLANDNINGEN

VISPA VITORNA HÅRT OCH RÖR NER I FÄRSKOSTBLANDNINGEN TILLSAMMANS MED DEN ROSTADE MANDELN

BRED UT HÄLFTEN AV BLANDNINGEN I FORMEN

RINGLA ÖVER HÄLFTEN AV NUTELLAN (KAN TA MER EFTER TYCKE OCH SMAK)

RÖR NED RESTEN AV NUTELLAN I SMETEN SOM ÄR KVAR OCH BRED UT OVANPÅ SMETEN I FORMEN

FRYS I MINST 6 TIMMAR

GARNERA MED MANDELSPÅN OCH EV FRUKT

TA UT UR FRYSEN MINST 30 MINUTER INNAN DEN SKA SERVERAS



           

Copyright © 2011-2022. Alla Rights Reserved